fbpx

Riskbedömning Arbetsmiljö Däckverkstad

Har du arbetsmiljöansvar på en eller flera däckverkstäder?

Arbetsmiljö Däckverkstad som gör det enkelt för verkstaden att göra en riskbedömning för arbetsmiljö. Tid är den främsta bristvaran för de allra flesta idag, samtidigt behöver företaget och däckkedjorna värna om medarbetarnas hälsa. Systematiskt arbetsmiljöarbete är helt enkelt lönsamt och det snabbaste sättet att komma igång är att göra en riskbedömning.

Lunch eller möte?

Tveka inte att kontakta Bengt Ericson, Konceptansvarig på Glykol AB för en lunch eller ett möte. Maila bengt@glykol.com eller lämna din mejl här nedan så kommer vi att kontakta dig. Eller så slår du helt enkelt en signal 0705-255429

Systemstöd

Systemstöd i processen

Kontrollunderlag

Kontrollunderlag som bygger på statistik, lagar, regler och mångårig erfarenhet

Åtgärdsförslag

Färdigskrivna åtgärdsförslag vid brister

Handlingsplan

Automatisk handlingsplan där ansvar tydligt angetts.

Utbildning

Utbildning, förklaringar, hänvisning till lagar och regler

Handledning

Handledning eller genomförande vid behov


Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /home/hiltihem/glykol.com/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60

Ledning - Styrelse, HR- eller kvalitetschef

Ledning eller chef får stöd i arbetet med att höja och säkerställa kvalitet på alla lokala däckverkstäder. Genom förståelse för vilka brister som är vanligast kan du enkelt adressera olika utmaningar. Det är enkelt att införa och kommunicera förändringar och se till att de blir genomförda. Framförallt får du god översikt och förståelse och kan lägga tid på strategi för att ytterligare höja kedjans konkurrensförmåga genom kvalitet.

Operativt - Affärsutvecklare, områdeschefer, regionchefer

Affärsutvecklare, regionchefer ges tydliga underlag och kan på ett effektivt sätt coacha de lokala däckverkstäderna. Som regionchef kan du enkelt följa hur alla de lokala enheter som du ansvarar för mår. Inom varje område och för varje fråga ges tydliga underlag med både förklarande texter och bilder. Det gör det enkelt för dig att stötta de lokala enheterna i rätt riktning. För varje fråga ges förslag till åtgärder och dessa kan du lätt ändra för varje behov – detta sparar mycket tid.

Lokalt - Platschefer och medarbetare

Platschefer och medarbetare på varje enskild däckverkstad kan enkelt finna i ledningssystem och rutiner. Det gör det enkelt att göra rätt och att fokusera på kunder och verksamheten. Platschef ges ett mycket lättanvänt verktyg i mobilen för att följa upp de brister som iakttagits. Genom att luta sig mot kontrollpunkter med tillhörande mikroutbildningar är det lätt att göra internrevisioner mot olika regler, lagar eller kedjekoncept.

Licens för enskild däckverkstad
kontrollunderlag
förklarande texter
åtgärdsförslag
automatisk handlingsplan
mm.
Licens + Handledning av konsult
Hjälp på plats av konsult
kontrollunderlag
förklarande texten
åtgärdsförslag
automatisk handlingsplan
Kedjeavtal
Pristrappa 50, 100, 150 verkstäder
Rapporter för kedjeöversikt
Inventering av utmaningar för kedja
Data för analys, sälj och marknadsföring
mm.